Elämä Jumalan yhteydessä

 

Elämä Jumalan kanssa ei ole kryptistä pyhien toimitusten ja mystisten rituaalien tekemistä, vaan päivittäistä elämää Herran Jeesuksen Kristuksen kanssa. Elämää, jossa tutustumme Häneen ja elämme Hänen kauttaan. Opimme tuntemaan Häntä, ei vain raamatun Sanan kautta, vaan myös sen kautta, miten Hän henkilökohtaisesti ohjaa meitä elämän eri tilanteissa päivittäin.

Jumala haluaa jokaisen vaeltavan yhdessä Hänen kanssaan ja löytävän elämälleen tarkoituksen ja suunnitelman. Jumalan suunnitelma ei tarkoita, että kaikki kulkevat ”kaapu” päällä kadun kulmissa megafonien kanssa. Ei, vaan Jeesus haluaa johdattaa omiaan henkilökohtaisesti kaikkialla, niin työpaikoilla, ihmissuhteissa, arjessa ja juhlien keskellä. Yhteydessä Häneen saat sinäkin kokea Herran täydellisen tahdon toteutumisen kohdallasi. Hän haluaa sinun näkevän, mitä kaikkea hyvää Hänellä on sinulle varattuna. Jeesus ei jätä sinua yksin. Hän on aina kanssasi Pyhän Hengen kautta. Uskovana saat voimaa täyttyessäsi Hänen Hengellään uudelleen ja uudelleen. Näin saat voiman voimattomuuteesi, viisautta viisauden puutteeseesi.

Elävässä yhteydessä Herraan huomaat löytäväsi oman arvosi, saavuttaneesi terveen itsetunnon ja hyvinvoinnin, koska tiedät olevasi Jumalan rakastama. Hän auttaa kestämään ja menemään läpi jokapäiväisen elämän haasteissa.