MITEN PELASTUN?

Jumala rakastaa sinua ja hänellä on hyvä suunnitelma elämääsi

Jumala on luonut sinut, olet ainutlaatuinen. Maailmassa ei ole ketään kaltaistasi. Koska Jumala on luonut sinut, et ole tarkoitukseton olento vaan elämälläsi on päämäärä. Sinun on mahdollista tietää, mistä olet tullut, kuka todella olet ja mihin olet menossa. Jumala rakastaa sinua.

Synti erottaa sinut Jumalasta

Kaikki paha, joka meissä on, erottaa meidät täydellisestä rakkaudesta, Jumalasta. Jos olet rehellinen, joudut myöntämään, että teemme kaikki joskus vääriä asioita. Nämä saavat meidät häpeämään. Synti turmelee elämämme. Suurin tarpeemme on anteeksisaaminen. Sinä tarvitset anteeksiantamusta, ymmärrät sen tai et.

Jeesus kuoli sinun puolestasi

Kuolema on synnin seurausta. Jeesus kuoli sinun sijastasi syntiesi tähden. Hän teki sen, koska hän rakastaa sinua: hän ei halunnut sinun joutuvan maksamaan kaikesta siitä, mitä olet tehnyt väärin. Jeesuksen uhrin tähden syntisi eivät enää syytä sinua Jumalan edessä. Jeesuksen kuoleman tähden Jumala on valmis antamaan anteeksi jokaisen synnin, jonka olet koskaan tehnyt. Sinä voit vapautua syyllisyydestä, häpeästä, pelosta ja tuomiosta. Sinut voidaan sovittaa taivaallisen Isäsi kanssa juuri nyt. Voit puhdistua ja vapautua synnin vallasta. Koska Jeesus nousi kuolleista, sinusta voi tulla sisäisesti uusi ihminen.

Sinun osasi on ottaa rakkaus vastaan

Miksi siirtäisit huomiseen sen, minkä voit tehdä tänään? Nyt on hyvä päivä. Usko nämä hyvät uutiset, niin sinä saat voiman tulla Jumalan lapseksi. Vastaanota Jeesus sydämeesi ja elämääsi. Vastaanota anteeksiantamus ja pelastus,  ilo ja rauha Herrassa.

Rukoile näin:

“Jumala, uskon, että rakastat minua. Tiedän, että olen poikennut tahdostasi ja tarvitsen anteeksiantamustasi. Uskon, että Jeesus kuoli puolestani. Tahdon kääntyä pois synneistäni. Tule Jeesus sydämeeni ja elämääni. Luotan ja uskon Sinuun, tahdon ottaa sinut vastaan Herrakseni ja Vapahtajakseni. Aamen.”

Tästä eteenpäin

Saat uskoa, että Jumala on kuullut rukouksesi ja Jeesus on tullut elämääsi. Jeesus itse sanoo: Sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos (Joh. 6:37). Kerro jollekin uskostasi Jeesukseen ja uskosi vahvistuu. Ala lukea Raamattua päivittäin, aloita Johanneksen evankeliumista. Ala rukoilla eli puhua Jumalan kanssa. Hakeudu elävään seurakuntayhteyteen.

Uuden toivon seurakunnat

Olet tervetullut Starttiryhmään, missä saat lisätietoa Jeesuksesta, varmuuden uskoontulostasi ja vahvistusta. Tutustut myös muihin uskoviin ja saat kokea yhteyttä pelastuneiden joukossa. Löydät myös muita juuri uskoontulleita ja voit jakaa kokemuksesi heidän kanssaan ja yhdessä rakentua Jumalan läsnäolossa ja saada ravintoa Jumalan sanan kautta. Starttiryhmässä rukoilemme myös puolestasi, mikäli tahdot niin. Starttiryhmiä kokoontuu eri paikkakunnilla. Tarkemmat tiedot starttiryhmistä ja muusta seurakuntamme toiminnasta löydät paikkakuntien sivuilta.