Haluatko liittyä seurakuntaan?

Uuden toivon seurakunnat on itsenäinen kristillinen kirkkokunta, jolla on säännöllistä toimintaa: soluja, nuorteniltoja, rukous- ja parantumiskokouksia Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Raumalla, Hämeenlinnassa ja Kuopiossa. Jos kaipaat itsellesi uskovien yhteyttä, hengellistä kotia ja haluat mukaan seurakuntaan, olet tervetullut joukkoomme.

Kiinnostuksesi Uuden toivon seurakuntiin liittymiseen ilmenee, kun täytät sinulle toimitetun hakemuslomakkeen ja palautat sen työntekijällemme henkilökohtaisesti tai postitse toimistollemme. Liittymishakemuksen jättämisen jälkeen joku seurakuntamme työntekijä sopii kanssasi ajan tapaamiseen ja keskusteluun. Jäsenyys astuu voimaan kirkkokunnan hallituksen päätöksen jälkeen. Jos et ole aikaisemmin saanut kristillistä kastetta, sinut kastetaan seurakuntaan liittymisen yhteydessä.

Suomessa uskonnonvapauslaki suo mahdollisuuden kuulua samanaikaisesti useaan uskonnolliseen yhdyskuntaan. Myöskään Uuden toivon seurakunnat ei kiellä jäseniään kuulumasta samanaikaisesti johonkin muuhun kristilliseen yhdyskuntaan. Useimpien kirkkokuntien oma järjestys ei kuitenkaan salli jäsenilleen kaksoisjäsenyyden mahdollisuutta.

Jos olet kiinnostunut Uuden toivon seurakuntiin liittymisestä, ota yhteyttä työntekijäämme omalla paikkakunnallasi tai toimistoomme Tampereella ja saat lisää ohjeita. Uuden toivon seurakuntien toimisto: 03 2544124, ti-pe klo 10-14. Sähköposti: toimisto@uusitoivo.fi